مجله روشنفکر

مجله روشنفکر جایی برای ژرف اندیشیدن

نفوذ زیرآبی مآبانه ماهیان صهیونیستی به دریای مازندران! / اسکندر دلدم/ طنز

IMG21551013

 

روشنفکر/ اطلاع می رسد که در ادامه توطئه های صهیونیزم بین الملل علیه حکومت اسلامی، جبههء زیر آبی جدیدی همر در دریای مازندران گشوده شده است؛ و ماهی های گوشتخوار نژادپرست وابسته به استکبار جهانی با استفاده از روش های زیرآبی رفتن (!) خود را به دریای مازندران رسانده اند و مشغول ضربه زدن به بخشی از اقتصاد پویا و موفق مملکت اسلامی هستند!

حاج آقا سید جعفر موسوی، معاون اطلاعات و عملیات قرارگاه زیستی سازمان پدافند غیرعامل، با لسان مبارک خودشان (به تنهایی و بدون کمک دیگران) اعلام فرموده اند که رژیم صهیونیستی اسرائیل یک نوع ماهی شانه دار گوشتخوار را به داخل دریای خزر (مازندران) نفوذ داده است تا خاویار ایران را نابود کنند!

اگرچه معاون اطلاعات و عملیات قرارگاه پدافند غیر عامل بر حسب اطلاعاتی که در اختیار دارد هشدار داده و توطئه جدید صهیونیزم و امپریالیسم بر علیه ماهیان جهان اسلام را فاش ساخته است، اما رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور می گوید جای نگرانی نیست و اسرائیل عددی نیست که بخواهد به ماهیان همیشه در صحنهء دریای مازندران لطمه ای وارد نماید!

رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور گفت: «از آنجایی که اسرائیل با هدف پرورش ماهی خاویاری به تولید خاویار رسیده، بعید نیست برای رقابت در این عرصه اقدامی علیه صنعت خاویار ایران انجام دهد اما مطمئنا باید گفت اسرائیل عددی نیست!»

افشای توطئهء شیلاتی اسرائیل برای نابودی نسل آبزیان دریای خزر (مازندران) ممکن است همکاری میلیون ها شهروند ساکن شهرها و روستاهای کناره دریای مازندران در توطئه اسرائیل برای نابودی دریای مازندران را هم رو کند! چون فاضلاب خانگی و صنعتی شهرهای حاشیه دریا و سموم و کودهای کشاورزی بکار رفته در مزارع هم از حدود چهل سال قبل مستقیماً به دریای مازندران ریخته می شود تا اسرائیل به اهداف خود در نابودی دریای مازندران دست یابد!

با این استدلال معلوم می شود که:

* دادن حقوق های چند صد میلیونی به مدیران رژیم اسلامی هم توطئه رژیم صهیونیستی برای ایجاد فساد اداری در حکومت اسلامی بوده است!

* گم شدن دکل های نفتی هم کار ماهییان دکل خوار صهیونیستی بوده است!

* بابک زنجانی و اربابانش هم با ترفند رژیم صهیونیستی به وزارت نفت نفوذ داده شده بودند تا ده ها نفتکش مملو از نفت و میعانات نفتی را هاپولی کنند و به اقتصاد نمونه رژیم اسلامی لطمه بزنند!

* خشک کردن دریاچه ها و تالاب ها و رودخانه ها و گسترش گرد و غبار در کشور هم کار رژیم گرد و خاک پرور صهیونیستی برای خاک آلودکردن چهره ایران و ایرانیان است!

در عين حال پرسش آن است که وقتی در اطراف دریای مازندران پنج کشور حضور دارند و اسرائیل با چهار کشور روسیه، قزاقستان، ترکمنستان و آذربایجان روابط حسنه و همکاری های تنگاتنگ دارد و این کشورها، بویژه روسیه، شرایط زیست محیطی دریای خزر را رصد می کنند، چطور است که حاجی سید جعفر اطلاعاتی – عملیاتی ایران متوجه ورود ماهی صهیونیستی دارای گذرنامه اسرائیلی به دریای مازندران شده و این چهارکشور دیگر متوجه نشده اند؟!

برگرفته از سایت جنبش سکولار دموکراسی

اطلاعات

این ویودی در ژوئیه 20, 2016 بدست در Uncategorized، فرهنگ و هنر فرستاده شده و با برچسب خورده.

بایگانی

ژوئیه 2016
د س چ پ ج ش ی
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

یادآوری

نشر مطالب تولیدی روشنفکر، با ذکر منبع و نام نویسنده بلامانع است.

اعلان

مجله روشنفکر از تاریخ ۲۰۱۷/ ۰۱/ ۱۵ در قالب «دوهفته نامه» منتشر گشته و ماهی دوبار به روز می‌شود.
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: