روشنفکر/ در ماجرای لو رفتن فیش حقوقی مدیران خداجو و مومن و نماز شب خوان جمهوری اسلامی فاش شد که مدیران محترم نه تنها خودشان هم از توبره می خورند و هم از آخور! (یعنی هم حقوق پایه چند صد میلیونی برای خودشان می نویسند و هم اختلاس و هزار پدرسوخته بازی دیگر در می آورند) بلکه خانم خود را هم به عنوان معاون و مشاور و کارشناس به محل کار خود می آورند و یک مسئولیت بزرگی هم دست او می دهند!
البته استفاده از خانم برای بهره وری بیشتر سابقهء طولانی دارد و تنها به دولت فعلی مربوط نمی شود.
– استفاده از زنانگی و آوردن خانم به محل کار از دورهء آیت الله والمسلمین هاشمی نوقی رفسنجانی، معروف به هاشمی رفسنجانی (از سران خاموش فتنه – رئیس تش خیس مصلحت) شروع شد و ایشان که به ملای روشنفکر (!) معروف است برای شروع و تابو شکنی دختران خود را وارد گود کرد و با شکسته شدن قبح گذاشتن خانم ها روی مسئولیت های بزرگ، سایر مدیران هم از خانم های خود برای در دست گرفتن مسئولیتی به این بزرگی!، دعوت کردند و چون بودجهء اداره هم دست خودشان بود بجای خرج خانه دادن سابق (قبل از پیروزی کفر بر باطل روزی ده پانزده ریال!) حقوق های نجومی برای ضعیفه خود نوشتند.
– در جریان ریخته شدن پتهء سعید مرتضوی (قاضی عادل جمهوری اسلامی -متخصص کهریزک درمانی!) روی آب، معلوم شد آقا سعید منزل را به اداره آورده، و ماهی چند صد میلیون از بودجه سازمان تامین اجتماعی را (که در پرداخت حقوق بازنشستگی کارگران درمانده است به خانم اجرت المثل می داده است
– منوچهر متکی بندرگزی هم که خارجه را نمی توانست با داخله تمیز بدهد به محض رسیدن به پست وزارت امورخارجه یک پست جدید و بی معنی در وزارت خارجه درست کرد و خانم خودش را آورد و به عنوان مشاور وزیر خارجه در امور زنان حقوق بگیر وزارت خارجه کرد!
– در دوران مموت احمدی نژاد آرادانی هم خواهر و اعضای خانواده اش مصدر کار شدند…
– بعضی ها هم که سن و سال ضعیفه! (همسرشان) بالا بود مسئولیت بزرگ را دست دختران شان می دادند!
– البته شهردار محترم تهران که به خاطر دادن مسئولیت بخشی از مدیریت شهرداری به دست خانم خود مورد مواخذه قرار گرفته بود اظهار داشت که خانم اش در شهرداری صلواتی کار می کند و دستمزد نمی گیرد!
و خلاصه اينکه تا به حال همه خیال می کردند مدیران و مسئولان وقتی به قدرت می رسند فقط پسران و دامادها و دایی زاده ها و عمه زاده ها و برادر زاده ها و افراد ذکور فامیل را به شهر آورده و معاون و مدیرکل و مشاور و رییس دفتر خود می کنند، اما در جریان رقابت های جناحی که منجر به ریختن تتمهء آبروی نداشته مدیران دست پاک (!) رژیم مقدس الهی آسمانی گردید، معلوم شد آقایان نه تنها میلیاردها میلیارد حقوق ناحق گرفته و میلیاردها به عنوان وام بلاعوض گرفته و خانه و ماشین و ویلا و کارخانه و شرکت و امکانات عمومی را قورت داده اند، بلکه با آوردن ضعیفهء محترمهء خود، یک گوشهء کارِ بخور و نمير را هم به کف با کفایت خانم داده اند!
حق بدهيد که مملکت جالبی است که در دنیا نظیر ندارد. مثلاً:
– وقتی شخصی از بیرون به یک وزارتخانه و یا اداره دولتی مراجعه می کند، می بیند ده ها نام فامیل مشابه با نام وزیر و مدیرکل و رییس در آن تشکیلات شاغل هستند!
– مملکت تبدیل به شرکت سهامی خاص شده است که هر گوشه اش متعلق به چند برادر و پدر و فرزند و پدر زن و داماد است، و تا کسی منافع اش به خطر می افتد و گوشه ای به رقیب می زند، طرف مقابل هم دست این طرف را رو می کند و درست شده است مصداق مثل معروف: «دیگ به دیگ میگه روت سیاه، سه پایه میگه صلی علا! »
جالب اینکه این دزدان متشرع، که با گذاشتن داغ روی پیشانی خود سعی در عوام فریبی دارند و مردم را به دوری از جیفه دنیا و تجمل گرایی و دزدی و خیانت در امانت دعوت کرده و از روز قیامت و حسابرسی و جزا می ترسانند، خودشان دست همهء خلافکارها و دزدها را از پشت بسته اند
برگرفته از سایت جنبش سکولار دمکراسی